Billing nie ma osobnego ekranu ustawień - włącza się i wyłącza jak każdy inny moduł, w ustawieniach konta.
W aplikacji
Gdzie to znajdziesz
Włączanie modułu
Pozycja Billing na liście modułów jest oznaczona jako Beta - moduł działa, ale wciąż się
zmienia. Włączenie pokazuje w menu sekcję Billing z pozycjami opisanymi w
Gdzie to jest w menu. Wyłączenie chowa sekcję z menu i blokuje
dostęp do adresów /billing/*.
Kto na koncie ma pełny dostęp do Billingu, a kto tylko ograniczony dostęp helpdeskowy.