Dane firmy, ogólne ustawienia widoczne dla całego zespołu oraz zarządzanie samym kontem - dodanie kolejnej firmy w systemie albo jego usunięcie.
W aplikacji
Gdzie to znajdziesz
Nazwa, strefa czasowa, język i kraj konta, tryb rejestracji nowych kont, ograniczenie widoczności danych do własnego działu oraz globalny wyłącznik powiadomień na żywo.
Dodanie kolejnego konta na tym samym loginie, edycja danych firmy oraz usunięcie konta wraz z okresem karencji, w którym można je jeszcze przywrócić.